Verkkokaupan sopimusehdot

Voimassa 6.2.2019 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Nikis Group Oy y-tunnus 2355738-9. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yritysasiakkaille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta paitakulma.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa yleisimmillä maksukorteilla. Maksaminen tapahtuu Stripe Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Stripe. Stripe näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 7 arkipäivää tilauksen maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle erikseen.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

Vaihto- ja palautusehdot

Kuluttajaasiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Huom! Tuotteisiin joihin toteutetaan painatuksia tai merkintöjä eivät kuulu vaihto-, palautus- tai peruutusoikeuden alaisuuteen.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi pankkitilinumerosi sekä kopio Paitakulman / Nikis Group Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Nikis Group Oy Abrahaminkatu 6, 00180 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu virheellinen tai väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen [email protected] tai postitse:

Nikis Group Oy Abrahaminkatu 6, 00180 Helsinki

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Nikis Group Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Nikis Group Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.